Kdz.Ereğli’de meydana gelen hırsızlık olayını Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler kısa sürede çözdü, 2 hırsızdan biri yakalandı, kimliği tespit edilen diğer hırsız ise polis tarafından aranıyor. Karanlık ve görüntünün net olmamasına rağmen ekipler titiz bir çalışma ile failleri tespit etti.

 

Önceki gece bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayında 10 bin TL nakit para ve 140 bin TL tutarında altınlar çalındı. İşyeri sahibinin polise gidip şikayetçi olmasının ardından çalışma başlatan ekipler güvenlik kameralarından hırsızları tespit etti. Ereğli’de başka bir İl’den geldiği tespit edilen M.P., Düzce’de polis tarafından gözaltına alındı, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından da tutuklanarak cezaevine konuldu. Hırsızlık olayını gerçekleştirdiği iddia edilen zanlı M.K. ise polis tarafından aranıyor. 
Göreve geldiği günden buyana başarılı çalışmaları ile Ereğli halkının takdirini kazanan İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak da çalışmaları yakından takip etti. Komiser Nizam Balkan ve ekibi kısa sürede olayın aydınlanmasında büyük pay sahibi oldu.