Eski eşinin evine girerek kendisinin boğazına bıçak dayadığı olayda yaralanan olmadı. Soğuksu Polis Merkezi Amirliğine intikal eden olayda R.Ö. evinde uyuduğu sırada eski eşi olan şüpheli İ.Ç.’nin eve girdiğini ve kendisini uyandırdığını, bağırmak için balkona çıktığında kendisini kolundan tutarak eve çektiğini ve kendisinin boğazına bıçak dayadığını iddia eden R.Ö. şikayette bulundu. Fırsat bularak eski eşinin elinden kaçtığını ifade eden R.Ö. eski eşinin yakalanması ile rahat bir nefes aldı.

 

Evinde ve iş yerinde 
yetiştiriyormuş

Zonguldak Kom Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde bulunduran, kullanan ve kenevir bitkisi yetiştiren şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde Zonguldak’ta şüpheli şahı Y.B.’nin kenevir bitkisi yetiştirdiğine dair alınan ihbarı değerlendirdi. Y.B.’nin Devrek’te bulunan evinde ve işyerinde yapılan aramalarda net ağırlığı toplam 42.36 gram ağırlığında kubar esrar maddesi elde edildiği olayda Y.B. kıskıvrak yakalanarak olayla ilgili tahkikata başlanıldığı belirtildi.

 

Kavanozda 
kubar esrar

Zonguldak Emniyet Kom Şube Müdürlüğü gelen ihbarı değerlendirerek şüpheli şahsın evinde kurutulmaya bırakılmış kubar esrar ele geçirildi.
R.Ç. isimli şüphelinin evinde 5-6 kavanoz kenevir bitkisi bulundurduğu yönündeki ihbarı değerlendiren Kom ekipleri evinde yaptıkları aramada kurutulmaya bırakılmış net ağırlığı 300 gram olan kubar esrar maddesi ele geçirerek, şüpheli şahsın yakaladı. Olay ile ilgili tahkikat devam ediyor.

 

TTK’da iş kazası
15 Ağustos 2013 tarihinde saat 14:10 sıralarında TTK’da çalışan bir kişi iş kazası sebebiyle hastaneye kaldırıldığı belirtildi. TTK’da çalışan N.Ö. maden ocağında kaza geçirerek Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine getirilerek yoğun bakım ünitesine yatırıldı. Yoğun bakımda yattığından dolayı ifadesi alınamayan N.Ö. hakkında doktor raporu henüz tanzim edilememiş olmakla birlikte olayla ilgili tahkikatın devam ettiği belirtildi.

 

Kdz. Ereğli’de 
uyuşturucu avı

Kdz. Ereğli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kom Grup Amirliği gelen ihbar üzerine kontrol ettikleri araçta uyuşturucu maddesi ele geçirildi.
Şüpheli şahıslar C.A. ile G.Ş.’nin araç ile İstanbul’dan uyuşturucu madde getireceği şeklinde gelen ihbarı değerlendiren Kom Amirliği, Kdz. Ereğli ilçe girişinde uygulama noktasında durdurularak yapılan üst aramasında herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı belirtilen olayda, Kom Amirliği görevlilerinin araçta yaptıkları aramada ise sağ ön koltuğunun yan kapı tarafında şeffaf poşet içerisinde 2,6 gram ağırlığında eroin maddesi ele geçirildiği ifade edildi. Konu ile ilgili gerekli tahkikata başlayan Kom Amirliği görevlileri şüpheli şahısları kıskıvrak yakaladı.

 

Hırsızlar yatak 
odasını dağıtmış

Kdz. Ereğli’de yaşanan hırsızlık olayında yatak odalarının dağıtıldığını gören kişiler polise başvurarak şikayette bulundular.
15 Ağustos 2013 günü saat 14:00 sıralarında evden ayrıldıklarını aynı gün saat 23:00 sıralarında evlerine gittiklerini ifade eden H.K. ile D.K. yatak odalarının dağıtılmış olduğunu, yaptıkları kontrollerinde ise Samsung S3 marka cep telefonu, gümüş yeşil taşlı kolye, küpe ve yüzüğün olmadığını iddia ederek şikayette bulundular. 
Kimliği belirsiz kişi veya kişilerin aranmasına başlanan olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

 

Kötü ev sahibi 
Eşyaları rehin aldı

Soğuksu Polis Amirliğine intikal eden olayda bir kişi kiracı olarak oturduğu evden taşınırken ev sahibinin borcu olmadığı halde 250 TL istemesi üzerine tartışma çıktı. M.C. kiracı olarak kaldığı evden taşınırken ev sahibi Ş.K.’nın gelerek borcu olmadığı halde kendisinden 250 TL istediğini, kendisinin de borcu olmadığını belirtmesi üzerine M.C.’nin evin kapısını kilitleyerek anahtarı aldığını daha sonra oradan uzaklaştığını bu nedenle eşyalarını alamadığını iddia ederek şikayette bulundu. Şüpheli M.C.’nin yakalandığı olay ile ilgili tahkikata başlanıldığı belirtildi.