Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in kızı Büşra Tekin, ilçe Serdar Optik’in Sahibi Yunus Serdar Sayre ile nişanlandı.

Bir süre önce tanışan ve geçtiğimiz aylarda sözleri yapılan Aysel-Nuri Tekin çiftinin kızı Büşra ile Şehri-Rasim Sayre Çiftinin oğlu Yunus Serdar’ın nişan merasimi, Gülüç Beldesindeki bir otel Salonu’nda yapıldı.

Ailelerin akrabaları ile genç çiftin arkadaşlarının katıldığı etkinlikte Başkan Tekin ve eşi davetlilerle yakından ilgilendi. Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, çiftin nişan yüzüklerini taktığı sırada yaptığı konuşmada,  eşi ile evlilik süreçlerini hatırladığını belirterek, “Bugün genç çiftimizi görünce kendi dönemime gitmiş oldum. Allah şimdiden tamamına erdirsin, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kız babası Belediye Başkanı Tekin de, yaptığı kısa konuşmada davetlilere ‘hoşgeldiniz’ diyerek, katılımlarından dolayı teşekkür etti. Nişan törenine, Büşra Tekin’in dedesi Eski Alaplı Belediye Başkanı Seçkin Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş’ın da eşi ile birlikte katıldığı gecede davetliler Atakan ve ekibinin çaldığı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Önder Gazetesi olarak Büşre ile Serdar’a ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Bu birlikteliğin evliliğe yürüyen yolu açan Tekin ve Sayre ailelerini de kutluyoruz.