Kandilli Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde 2012-2013 yılında eğitim gören öğrenciler düzenlenen görkemli bir tören ile okullarından mezun oldular. 
Okul bahçesinde düzenlenen törene Kandilli Belediye Başkanı Nihat Saral, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin, Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetler Şube Müdürü Barış Fidan, Özel Tanı ve Tedavi Şubesi Müdürü Aydın Şanlıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Kılıç, Okul Müdürleri ve çok sayıda öğrenci velileri mezuniyet töreninde bulundular.
Törende bir konuşma yapan Kandilli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Uğur Yağmur konuşmasında şunları söyledi: 
“Değerli veliler, sizler titizlikle ve özveri ile yetiştirdiğiniz çocuklarınızı bizlere emanet ettiniz. Bizler de onları sizlere, ülkemize ve tüm insanlığa yararlı birer insan olarak yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdik. Onlarla ne kadar gurur duysanız azdır. Sizleri kutluyorum. Geleceğin aydınlık yolunda ilerlemeye adım atmış sevgili öğrencilerimiz, sizler bugün bir eğitim yuvasından mezun oluyorsunuz. Bu mezuniyet yeni eğitim yuvalarına açılan bir kapıdır. 
Sizlere hoşçakalın derken içimizde hüzünle beraber sevinç de yaşıyoruz. 
Tüm öğeretmen arkadaşlarım ve ben biliyoruz ki sizler, bizim öğrettiklerimizin kiracısı, kendi öğrendiklerinizin sahibisiniz, ve sahip olduğunuz bilgilerin yolunuza ışık tutmasını yürekten diliyoruz saygı değer misafirler geleceğin umudu gençlerimizi uğurlarken, bizleri yalnız bırakmadınız ve onurlandırdığınız için çok teşekkür ediyor, sizleri sevgi ve saygı ile selamlıyorum.“
Öte yandan törende Okul birincisi hemşirelik bölümü öğrencisi Merve Cin yaş kütüğüne dönem plaketini çaktıktan sonra 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında başarılı olan ilk üçe giren öğrencilere Kandilli Belediye Başkanı Nihat Saral, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak ve İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin tarafından plaket ve hediye takdim edildi ve ardından öğrencilere protokol ve öğretmenler tarafından diplomaları verildi.