Zonguldak'ta dünya evine giren bir çift, gelin arabası olarak süsledikleri 1961 model otomobili çekicinin üstüne koyup, konvoyla düğün salonuna gitti.

Damat Mustafa Yalçın (25), yaptığı açıklamada, evlenirken farklı ve nostaljik şeyler yapmayı hayal ettiğini söyledi. Bunun için kayınpederinin 1961 model aracını İstanbul'dan getirttiğini anlatan Yalçın, çalışır haldeki otomobili gelin arabası yapmak için süsleyip arkadaşları yardımıyla çekiciye yüklediğini ifade etti.

Çekicide hatıra fotoğrafı çektiren Yalçın, "Çılgın damat ve gelin olduğumuz için böyle değişik bir şey yapalım' dedik. Hayat arkadaşıma böyle bir düşüncemiz olduğunu söyleyince bana, 'aracı bozuk sanırlar' dedi. Ben de 'gayet güzel olur' dedim. Güzel de oldu" diye konuştu.

Gelin Ayşe Nur Yalçın (23) da Mustafa Yalçın'la yaklaşık 5 yıldır beraber olduklarını anlattı. Arkadaşıyla bugüne kadar çok farklı şeyler yaptıklarını ifade eden Ayşe Nur Yalçın, "Düğünümüzde farklı şeyler yapmak istedik. Değişik gelin aracı teklifi gelince mantıklı geldi" dedi.

Gelin aracı kent merkezinden geçtiği sırada bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla görüntü ve fotoğraf çekti, çifti alkışladı.x


(Haber: Anadolu Ajansı)