Anne Aslan:
"Kızımın daha önce bir doğum gününde nişanını, bir başka doğum gününde de kınasını yapmıştım. Kızımı böyle görmek benim hayalimdi. Şimdi de düğününü yapıyorum. Çok mutluyum"


 

Düzce'de yaşayan ve doğuştan omurilik felçlisi olan 18 yaşındaki Nildem Aslan'ın gelinlik giyme hayali, ailesi tarafından yapılan organizasyonla gerçekleştirildi. 

Darıcı Sosyal Tesislerinde annesi Ömür ve babası Özcan Aslan tarafından organize edilen "damatsız düğün" öncesi Nildem, kuaföre giderek saçlarını yaptırdı, gelinliğini giydi. 

Baba Aslan, gelinlik giyen kızı Nildem'i tekerlekli sandalye ile salona getirdi. Aslan ailesi, davetlilerin katıldığı düğünde davul ve zurna eşliğinde eğlendi. 



"Kızımı böyle görmek benim hayalimdi"

Nildem Aslan, yaptığı açıklamada, düğünün kendisi için bir sürpriz olduğunu söyledi.

Ailesinin damatsız düğün organize ettiğini aktaran Aslan, "Anneme ve babama çok teşekkür ederim. Allah annemden razı olsun. Annemin böyle bir şey düşündüğünden haberim yoktu. İki gün önce haberim oldu. Öğrendiğimde çok duygulandım. Sevdiklerim yanımda olduğu için çok sevinçliyim, onlara çok teşekkür ediyorum. Bu benim en büyük hayalimdi." diye konuştu.



Anne Ömür Aslan da kızının hayalini gerçekleştirmek için düğün yaptıklarını ifade ederek, "Kızımın daha önce bir doğum gününde nişanını, bir başka doğum gününde de kınasını yapmıştım. Kızımı böyle görmek benim hayalimdi. Şimdi de düğününü yapıyorum. Çok mutluyum." ifadesini kullandı. 



Anadolu Ajansı