Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneği geleneksel hale getirdiği iftar programını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Cehennemağzı mağaralarında gerçekleştirilen iftar programında yapılan çekilişle elde edilecek olan gelir lösemi hastalarına ve lösemili çocuklara düzenlenecek iftar yemeğinde kullanılacak. Gazetecilerin davet edilmediği Cumartesi günü yapılan iftar programının haberi de Pazartesi günü akşam saatlerinde dernek tarafından servis edildi.

 

Ereğli Beşiktaş taraftarları derneğinin her sene geleneksel hale getirdiği ve bu sene altıncısını düzenlediği iftar programı cehennem ağzı mağaralarında gerçekleştirildi. Cehennemağzı Mağalararı’ndaki Amfi Tiyatro Kafe’de düzenlenen iftara, MHP İl Başkan Yardımcısı Asım Tazegül, Ereğli Rotary Kulübü 2015-2016 Dönem Başkanı Mustafa Gür, eski Belediye Meclis üyesi Erol Çivici,   iş dünyasından Beşiktaş taraftarı bazı isimler ile dernek üyeleri, aileleri katıldı.

 

Geleneksel hale getirilen ve bu sene 6. sı düzenlenen iftar programına yoğun katılım olurken,  iftar programında Beşiktaş kulübünün yeni formaları da çekilişler satıldı. Elde edilecek olan gelirle de Zonguldak ve bölgesinde ki lösemi hastalarına ve çocuklarına dernek binasında iftar programı düzenleneceği bildirildi. Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, iftar sonrası yaptığı açıklamasında "Bu sene iftar programımızın altıncısını gerçekleştiriyoruz. Bundan da mutluluk duyuyoruz. İftarımıza katılım sizlerinde gördüğü üzere oldukça yüksek. Burada çekiliş yapacağız. Çekilişten  elde edeceğimiz gelirle de, lösemi hastalarına ve çocuklarına dernek lokalimizde iftar düzenleyeceğiz” dedi.