MUHATABI

 TCDD İnsan Kaynakları Daire Başkanı ADEM KAYIŞ  Turizm Şirketleri ve Oteller

 TCDD Günde 15 KM yürüyen 20 yıllık çalışanı İbrahim Çivici'ye Motivasyon Hediyesi/Ödülü versin. (Mümkünse ailesi ile tatile göndersin). O gerçek bir emekçi ve bu emeği ile ödüllendirilmeyi hak ediyor.

 Yüzünden, gözünden iyilik akan bir insanı sadece bir imzanızla mutlu etmek ister misiniz?

Ülkemizde yardıma ihtiyacı olan çok insan var. Her gün birçok kampanyaya bu sorunlar çözüme ulaşsın diye imza atıyorum. Bu belki onlardan biri değil ama bu gizli kahramanlara dikkat çekmek için kampanyayı başlatmaya karar verdim.

Birkaç gün önce dört mevsim, günde 15, haftada 75 kilometre yürüyüp rayların güvenliğini sağlayan demiryolu bekçisi İbrahim Çivici’nin Al Jazeera Türk’te yayınlanan röportajını izledim. Küçük gibi görünse de çok önemli bir görev yapıyor. “Elimdeki anahtar 5 km yürüdüğümde 20-30 kg kadar ağır oluyor” diyor ve ekliyor. “Denize veya sahil kenarına bir yere 20 yıldır gitmedim. Ailecek öyle bir yere gitmedik” diyor...

Videoyu izlediğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız. Makinistler selam vermeden geçiyormuş mesela bazen, o zaman çok içerleniyormuş İbrahim Çivici.

Bu kampanyayı, bıkmadan, yılmadan, usanmadan görevini yapan ve trenlerin güvenliğini sağlayan İbrahim Çivici’ye TCDD veya bir turizm şirketinin bir motivasyon hediyesi vermesi için açıyorum. Onu ailesiyle birlikte deniz kenarına bir yere göndermelerini diliyorum.

Yıllardır verdiği emeğin karşılığını ödemez belki ama en azından ailesiyle güzel bir tatil geçirir ve emeğinin görüldüğünü bilir. Bunca yıllık meslek hayatında bir de ailesiyle güzel bir anısı olur.

Dilerim bu kampanyayı imzalar ve bu güzel insanın değerinin görülmesine ve küçük bir hediyeyle ödüllendirilmesine yardımcı olursunuz.

DESTEK OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIP İMZANIZI ATINIZ…