Alaplı İlçe Müftülüğü, cami hizmetlerinden istifade edemeyen esnaflar için hafta sonları düzenleyeceği “Allahın Kelamı Kuran” adlı program davetiyesi dağıttı.
Alaplı İlçe Müftüsü Mehmet Bektaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Esnaflarımızın işlerinin yoğunluğu nedeniyle cami hizmetlerinde tam anlamıyla faydalanamadığını söyledi.
Esnaf ve vatandaşlarımıza her hafta sonu Kuran-ı anlatmak istediklerini ifade eden Bektaş, “İlçe Müftülüğü olarak cami hizmetlerinden faydalanamayan esnaf ve vatandaşlarımız için her hafta sonu Kuranı anlatmak için program düzenlemeye kadar verdik. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle camiye gidemeyen esnaflarımız olabilir. Bu arkadaşlarımıza Kuran-ı Kerim anlatmak istiyoruz. Öncelikle esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı davet etmek için broşürler hazırladık. 
Din görevlilerimiz bu broşürleri insanlarımızın toplu bulunduğu alanlarda programın içeriğini anlatarak davet ediyor. Hafta sonları Pazar günü Belediye Kültür salonundaki programımıza esnaflarımızı ve tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” diye konuştu. 
(Haber Cem Sürmeneli)