2 yıldır Zonguldak Valiliği görevini yürüten ve Aydın Valiliğine atanan Erol Ayyıldız veda mesajı yayımladı.

 

“Görev yaptığım süre içerisinde tüm ulaşım alanlarında deniz, hava, demiryolu ve özelliklede karayollarında tüm altyapı çalışmaları tamamlanmış Mithatpaşa tüneli gerçekleşmeye başlamıştır. Eğitimdeki eksikliklerimiz vatandaşlarımızın her yıl artan desteği ve Bakanlığımızın yatırımları ile giderilmiş, sağlık alanında 700 yataklı kampüs hastanemizin yakında temeli atılarak Tıp Fakültemizle birlikte KETEM gibi sağlık projelerinin desteği ile Zonguldak’ımız Batı Karadeniz'in sağlık merkezi olacaktır. Zonguldak’ımızın coğrafi yapısının röntgenini çekerek, ayrıca Kentsel dönüşüme dayanak olacak alt yapı çalışmalarına hız vererek kentimizi bugünden yarına yorgun şehirden cazibe kenti haline getirecek marka kent olabilecek çalışmaları başlattık”

 

30 Ağustos 2011 tarihinde Zonguldak Valiliği görevine başlayan ve son kararname ile Aydın Valiliği görevine atanan Erol Ayyıldız, veda mesajı yayımladı. Zonguldak’ta görev yaptığı süre içerisinde İl’in gelişmesi ve daha iyi bir noktaya ulaşması için içten ve samimi bir çalışma ortaya koyduğunu belirten Ayyıldız, bölge için son derece önemli olan Filyos Projesinin gerçekleşmesi ve Filyos limanının ihale aşamasına gelmesi için Milletvekilleri ile çaba sarfettiklerini anımsatarak, “İnşallah önümüzdeki aylarda Filyos Limanının ihaleye çıktığını hep birlikte göreceğiz” dedi.

 

KARAYOLLARI VE TÜNEL

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: Görev yaptığım süre içerisinde tüm ulaşım alanlarında deniz, hava, demiryolu ve özelliklede karayollarında tüm altyapı çalışmaları tamamlanmış Mithatpaşa tüneli gibi hayaller gerçekleşmeye başlamıştır. Eğitimdeki eksikliklerimiz vatandaşlarımızın her yıl artan desteği ve Bakanlığımızın yatırımları ile giderilmiş, sağlık alanında 700 yataklı kampüs hastanemizin yakında temeli atılarak Tıp Fakültemizle birlikte KETEM gibi sağlık projelerinin desteği ile Zonguldağımız Batı Karadeniz'in sağlık merkezi olacaktır.

 

İNSANA SAYGIYI ÖN PLANDA TUTTUK

Bir Maden şehri olan Zonguldak’ımızın coğrafi yapısının röntgenini çekerek, ayrıca Kentsel dönüşüme dayanak olacak alt yapı çalışmalarına hız vererek kentimizi bugünden yarına yorgun şehirden cazibe kenti haline getirecek marka kent olabilecek çalışmaları başlattık. Zonguldak ilindeki görevim süresince insana saygıyı ön planda tutarak, herkese karşı şeffaf ve açık olmaya, bunun yanı sıra vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, adil ve öncelikli davranmaya, ilimizdeki kamu kaynaklarını etkin verimli ve yerinde kullanmaya özen gösterdik.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Hizmet  etmekten büyük onur duyduğum Zonguldak'tan ayrılırken, çalışmalarımızda sürekli desteklerini gördüğümüz, Başbakanımıza, Bakanlarımıza, İlimizin değerli Milletvekillerine, çok çalışkan Rektörümüze, Belediye Başkanlarımıza, Silahlı Kuvvetler mensuplarına, Adli ve İdari Yargı mensuplarına, Mülki İdare Amirlerimize tüm Kamu Kurum ve Kuruluş yetkililerine, Siyasi partilerimizin temsilcilerine, Sivil Toplum Kuruluşlarının yönetici ve üyelerine, İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerine belediye meclis üyelerine, muhtarlarımıza, özel sektör temsilcilerine, yerel-ulusal yazılı ve görsel basın kuruluşlarında görev ifa eden basın mensuplarına ve saygıdeğer Zonguldaklı hemşerilerimize içtenlikle teşekkür ediyorum.

 

“KAPIM AÇIK OLACAKTIR”

Zonguldak’ta olduğu gibi Aydın Valiliğim sırasında da kapım herkese ve bir Zonguldaklı olarak gelecek tüm Zonguldaklılara daima açık olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Saygıdeğer Zonguldaklılara veda ederken, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun, Allah'a emanet olunuz”