Çaycuma Belediyesi’nin organizasyonunda hayırsever işadamları ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla her akşam 400 kişiye iftar yemeği veriliyor.
Belediye Başkanı Mithat Gülşen, belediyenin organizasyonunda her yıl olduğu gibi bu yılda hayırsever işadamları ve hayırsever vatandaşların maddi ve manevi katkıları ile Belediye Düğün Salonu’nda 400 kişiye iftar yemeği verdiklerini söyledi.
Ramazan ayında birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde yaşandığını belirten Belediye Başkanı Gülşen, “Toplumsal dayanışma örneği göstererek, iftar yemeği programına maddi ve manevi katkıda bulunan hayırsever işadamlarımıza ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 
Bu organizasyonda görev alan Belediyemiz Zabıtası, İlçe Müftülüğümüz ve Meclis üyemiz Mustafa Muslu ile emeği geçenleri kutluyorum. Tüm vatandaşlarımıza huzur içinde hayırlı iftarlar diliyorum” dedi. 
Belediye Başkanı Mithat Gülşen, belediye ve mücavir alan sınırları içinde yer alan mahallelerde ikamet eden ihtiyaç sahibi 300 kişiye mübarek Ramazan ayı münasebetiyle kumanya paketi verdiklerini de sözlerine ekledi.