3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Nalan Köseoğlu Selvi, Yönetim Kurulu Üyeleri ve özel çocuklar ile aileleri Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Kent Konseyi Başkanı Nalan Köseoğlu Selvi, ‘Kent konseyi olarak hafta sonu Ordu’da düzenlenecek olan engelliler festivaline katılacaklarını belirterek “Belediye Başkanımıza engeliler için yaptığı çalışmalar ve verdiği destekler için teşekkür ediyoruz. Engelli ve özel çocuklarımızın spor yapabilmeleri için de çalışma yaptık yakın zamanda bu çocuklarımızın spor yapmalarına da imkan sağlayacağız” dedi.

Posbıyık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bugün özel bir gün. Unutmayalım ki hepimizi engelli adayıyız. Biz toplumun bütün kesimlerine hizmet verebilmek için çaba gösteriyoruz.  Son bir yıldır yeni yapılan binalarda engelli rampası olmayan binalara ruhsat vermiyoruz. Engellilerimizden gelen her talebi mutlaka değerlendiriyoruz. Bugün hizmete başlayan yeni engelli taşıma aracımızı da evden çıkmakta güçlük çeken engelli ve hastalarımız için kullanacağız. Özel çocuklarımız da kent konseyimizle birlikte güzel çalışmalara etkinliklere imza atıyor. Hepsini tek tek kutluyorum ve belediye olarak her zaman yanlarındayız”