Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 69’uncu Olağan Genel Kurulu, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Genel Kurula, tek aday olarak giren mevcut Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, tüm delegelerin oyunu alarak yeniden seçildi.
Genel Kurul öncesinde TOBB Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’nun düzenlediği iftara; siyaset, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda kişi katıldı
İftar öncesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ve hükümet üyelerinin katıldığı, tüm Oda ve Borsa Başkanları ile delegelerin bir araya geldiği bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya ve sonrasında iftar yemeğine, Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık, Meclis Başkanı Erdoğan Güney, Genel Kurul Delegesi A. Sadi Baruönü, Genel Sekreter Alper Püren ve Genel Sekreter Yardımcısı Recer Acar da katıldı.
TOBB İkiz Kuleleri bahçesinde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftarda; TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in yanı sıra Başbakan Yardımcıları Bülent ARINÇ Ve Ali Babacan, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, 
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da hazır bulundu.