Sevim-Hüseyin Uysal'ın doktor oğlu Serkan ve Eda Uysal çiftinin, "Zeynep Ela" ismini verdikleri kız bebeği hayata "merhaba" dedi.

Özel Anadolu Hastanesi'nde bölgenin önemli doktorları arasında yer alan Emin Damgacı tarafından sezeryan ile gerçekleştirilen doğum öncesi her iki aile büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadı.


Başkan Uysal ve eşi sevim Uysal ilk torunlarını kucağa almanın mutluluğunu ve coşkusunu birlikte yaşadılar. "Bu güzel duygu inanın duyguların en güzeli” ifadelerini kullanarak mutluluğunu paylaşan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve ailesinin bu mutluluğunu sevenleri ve yakınları paylaştı.

Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek, Ayhan Atay, Esra Alpago, Alptekin Dursun de Anadolu Hastanesine gelerek Eda-Serkan çiftlerini kutladı her iki aileye de, "gözünüz aydın" temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Uysal başta hastane yöneticileri olmak üzere doğumu gerçekleştiren Doktor Emin Damgacı ve servis ekibine teşekkür etti.

Önder Gazetesi olarak yaşama, "merhaba" diyen Zeynep Ela'ya "hoşgeldin" diyor başta anne babası olmak üzere yakınlarını da kutluyoruz.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)