Alaplı Belediye Meclisi’nin 9 gündem maddesinin görüşüldüğü Ekim ayı olağan toplantısının ilk oturumu tamamlandı.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu başkanlığında, tüm Meclis üyelerinin katılımıyla yapılan toplantı açılış ve yoklama ile başladı. Belediye Meclisi Salonunda yapılan toplantıda, Eylül ayı olağan toplantısında görüşülerek Kasım ayı toplantısında görüşülmeye devam edilmesi kararlaştırılan imar tadilatı talepleri İmar Komisyonu’nun raporu doğrultusunda oybirliğiyle reddedildi. Alaplı Belediyesi’nin özel, tüzel ve gerçek kişilere olabilecek borçlarından dolayı İş Bankası Alaplı Şubesi’ndeki maaş hesabındaki paralara haciz konulmaması hakkında ilgili banka şubesine verilmek üzere karar alınması oybirliğiyle kabul edilirken, Alaplı Belediyesi Özel Halk Otobüsleri ücret tarifesinin belirlenmesi de, üzerinde daha detaylı bir çalışma yapılması amacıyla  oybirliğiyle Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Yıllara yaygın ihale yapılabilmesi oybirliğiyle kabul edilirken, Karşıya Mahallesi’ndeki iki gayri menkulle ilgili imar tadilatı talepleri de oybirliğiyle İmar Komisyonu’na havale edildi.

Alaplı Belediye Meclisi, komisyonlara havale edilen gündem maddelerini görüşmek üzere 7 Ekim Pazartesi günü bir kez daha toplanacak. Toplantı saat:14.00’de başlayacak.