CHP Devrek İlçe Kadın Kolları, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Dayanışma Günü” nedeniyle “Kadına Şiddete Hayır” etkinliği düzenleyerek, kadınlara karanfil dağıtıldı.
CHP Devrek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kara, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri ve CHP’nin Devrek’teki kadın aday adayı Songül Malkoç ile birlikte Devrek sokaklarında kadınlara karanfil dağıttılar.
Etkinlikte, CHP Devrek Belediye Başkan Aday Adayı Songül Malkoç da aktif yer alarak, özel olarak hazırlamış olduğu “Yerel Seçim Kadınlar Çözüm” etiketli kırmızı karanfilleri kendi elleriyle dağıtarak, kadına şiddete “hayır” dedi.
CHP Devrek Belediye Başkan Aday Adayı Songül Malkoç, “Kadına şiddeti protesto ediyoruz. CHP Devrek Kadın kolları olarak, bütün Devrek halkına özellikle de kadınlarımıza karanfil dağıtıyoruz. Kadına her türlü şiddeti protesto ediyoruz. Bu anlamda bizim partimiz ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu partide yüzde 33 kadın kotası koyarak, biz kadınlar için belli kolaylıklar sağlamıştır. Bu da bir nevi şiddeti önleme yöntemidir.  Ben buradan tüm kadınlar üzerinde şiddetin bir daha olmaması dileğiyle tüm kadınları ve vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.