Karadeniz Ereğli'de Şen Elektronik Turkcell İletişim Merkezi yönetici ve personeli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında huzurevi, Ereğli Devlet Hastanesi başta olmak üzere çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi, kadınların bu anlamlı gününü karanfil vererek kutladı.

Firma Yöneticisi Numan Şen, her yıl geleneksel hale getirdikleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçede çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını söyledi.

"Toplumla her zaman iç içeyiz" mesajı veren Şen, "Gerek yönetici bölümümüz gerekse personelimiz ile topluma karşı olan sorumluluklarımıza her zaman yerine getirme çabasındayız. İzmirlioğlu Huzurevinde kalan yaşlılarımız ile 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladık, onlara karanfil verdik, pasta kestik, o güzelliklerine ortak olduk. Yine Ereğli Devlet Hastanesinde yatan veya tedavi için gelen hastalarımıza hem karanfil verdik hem de acil şifalar temennisinde bulunduk. Yine personelimiz işyerlerini dolaştı, yoldan geçen kadınlarımıza güler yüzünü gösterdi. Bir kez daha 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyor, kadına şiddetin olmadığı, herkesin huzur içerisinde yaşadığı bir dünya temenni ediyorum" dedi.