Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağları ziyaret etti.

 

Çağlar, ziyarette yaptığı konuşmada, ‘Sizlerin kafasını ütülemek ve çok ta fazla sözlerimi uzatmak istemem ama İlçenin en önemli sorunu olan Eğitim ile ilgili çok büyük problemler var’ dedi.

İlçede hala ikili Eğitim-Öğretim yapıldığını vurgulayan Çağlar, “Tabi ki ekonomik, sanayi ve sağlık manasında aklınıza gelen sosyal hayat ve beşeri münasebetlerde bir kısım eksiklerimiz, sıkıntılarımız olabilir. Ama İlçenin en önemli sorunu maalesef eğitimdir. Bununla alakalı çok büyük problemler var. Hala ikili eğitim yapan okullarımız var. Öğrenciler hala sabahın köründe evinden çıkıp okula gidiyorlar. Gecenin köründe evlerine dönüyorlar. Okular da fiziki yetersizlik baya bir eksiklik, İnşallah 2015 ve ondan sonraki yıllarda sizler olursunuz başka bir parti olur katkısıyla bu yönde güzel çalışmalar olacağını düşünüyorum. İlçenin dinamikleri ve hükümet kanadı olarak Alaplı’yla ilgili bizleri destek olacağınızı düşünüyorum. Ben burada doğmadım, bir kısım arkadaşlarımızda burada doğmadı takdiri ilahi burada ölürüz ölmeyiz ama cenazemiz memlekete gider. Ama burada ölenlerin cenazesi burada olur o yüzden sizin Alaplı’yı düşünme lüksünüz veya düşünme beceriniz bizlerden daha fazla olma mükellefiyeti var ki bizi sizler iteleyeceksiniz. Şahsi hususlardan ziyade umumun, genelin iyiliğini düşünmek her şeyin ötesindedir” diye konuştu.

 

2015 EĞİTİM YILI OLACAK

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz da, İlçemizdeki yaşam standartlarının yükseltilmesi adına hükümetimizle birlikte neler yapabiliriz. Bölgemize ne gibi katkılarımız olabilir diye siyaset yapıyoruz.2015 yılında İlçemizi özelikle eğitim yönünden çok güzel günler bekliyor. Yeni okullarımız 2015 yılında başlanacak şu anda proje aşamasında olan ve ihaleye çıkartılan Okullarımız var. İlçemizi çok parlak günler bekliyor” dedi. (Haber Cem Sürmeneli)