25  Aralık 2015 tarihinde İstanbul'da hastanede vefat eden 4 çocuk annesi Fatma Yıldız'ın cenazesi 27 Aralık pazar günü Kdz. Ereğli'de Bozhane Camisi'nde kılınan öğle namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Cenaze törenine Kandilli'nin eski belediye başkanlarından Mehmet İpekçi, Kandillililer Derneğinin eski başkanlarından Orhan Akçakese ve Nezih Kırdar ile yöneticileri, TTK Armutçuk Müessesesi'nden emekli olanlar, Armutçuk Özel İlkokulunun emekli öğretmenleri, Kandillililer, dost ve yakınları katıldı.

Fatma Yıldız'ın büyük kızı Sema Yılmaz da Kandilli'deki Özel Armutçuk İlkokulu'nda öğretmendi. Sema öğretmen emekli olunca eşi Adnan Yılmaz ile İstanbul'a yerleşti. İki numaralı kızı Selma'da  1969 yılında Kandilli'den 4 yıllık hemşire okulu için ayrıldı ve yaşamına İstanbul'da devam etti. Üçüncü sıradaki oğlu Süha Yıldız İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nde solist sanatçı. Küçük oğlu Seda Yıldız ise İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda sanatçı.

ÖNDER GAZETESİ AİLESİ olarak Merhume Fatma Yıldız'a Allahtan rahmet, kederli ailesi dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.