Beşiktaş taraftarlar derneği tarafından güzel bir organizasyon altında düzenlenen geceye Kara Kartalların yanı sıra Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarları da katılarak adeta sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu gösterdiler.  Canlı müzik eşliğinde gurup karizmanın birbirinden güzel şarkılarına eşlik eden kara kartallar gönüllerince eğlendiler. Düzenlenen gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Zonguldak sevilen genç  ve başarılı sanatçılarından Oğuzhan Bakır pop ve rock  tarzında söylediği  şarkılarla bol bol alkış topladı. Daha sonra genç sanatçı   aynı zamanda Belediye Kültür Merkezi Müdürü olan Babası  Abdullah Bakır ile birlikte sahnede düet yaparak geceye renk kattılar. Daha sonra 2016 yılı pastası kesilerek gece sona erdi.

Bu gece burada sporun daima dostluk ve kardeşlik olduğunu bir kez daha ispat ettiklerini belirten Zonguldak Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Bakır gece yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi:

“2016 yılına girerken Zonguldak Beşiktaşlılar olarak bir araya gelmek ve yeni yılı kutlamak, 2015 yılının gerilimini stresini atmak için böyle bir geve düzenledik. Düzenlediğimiz b u gece de Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve diğer takımları tutan dostlarımızda var. Çünkü şunu biliyoruz ki futbol mücadelesi sahada olur, dostluklar baki kalır. Bunun için 2016 yılının dostluk, barış, kardeşlik ve centilmenlik içersinde geçmesi dileğiyle tüm dünya da barış istiyoruz , ayrıca gecemizi katılan dostlarımıza ve arkadaşlarımıza buradan da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.“