İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan "Karaelmasın Çocukları Sevgi ve Bilgi İle Büyüyor" projesi kapsamında Mimar Sinan İlkokulu öğrencilerine 9D sinema izletildi. 

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Zonguldak merkezli tüm ilkokullara uygulanan 9D sinema etkinliği, Zonguldak Mimar Sinan İlkokulunda yapıldı.

Etkinlikte 9D sinemayı izleyen öğrencilere, güvenli internetle ilgili broşürler dağıtılarak, internet kullanımı hakkında bilgiler verildi. 

Mimar Sinan İlkokulu Müdürü Hüseyin Kaymaz, yaptığı açıklamada, öğrencilerin çok eğlendiğini belirterek projede emeği geçen emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Kaymaz, "Güzel proje için İl Emniyet Müdürümüze ve emeği geçen bütün müdürlük personeline teşekkür ediyorum. Proje sayesinde polisimizle çocuklar arasında sıcak diyaloglar oluyor. Bu tür projelerin genişletilerek devam etmesini diliyoruz." diye konuştu. 

Etkinliğe, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İlhan Sabit Memiş, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Bayram Altan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.