Kdz.Ereğli'de önceki akşam arkadaşları ile Kepez Mahallesi'ndeki oyun parkında görülen ve saat 18.00'den itibaren de haber alınamayan ortaöğretim 2. sınıf öğrencisi B.K'nin 23.00'e kadar eve gelmemesi üzerine ailesi durumu polise bildirdi.

Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin büyük bir bölümü Kepez Çetin Emeç Caddesi üzerinde kayıp çocuğu bulabilmek için harekete geçti.

Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler de çocuğun ailesinin bulunduğu alanda hazır bekledi. Bir süre önce bu mahalleye taşındığı öğrenilen B.K.'nin ailesi büyük şok yaşadı. Polisin titiz çalışmanın ardından çocuğun birlikte oynadığı arkadaşlarına ulaşabilmek için Kepez İzmirlioğlu Okulu açtırıldı. Çocuğun aynı sınıfta okuduğu arkadaşlarının resimlerinden tespit edilmesinin ardından ailelere ulaşıldı.

Saat 03.00 sıralarında ise polis, B.K'nin birlikte oynadığı arkadaşının evini tespit etti. B.K'nin bir sokak alttaki binanın beşinci katında arkadaşının evinde uyuduğu anlaşıldı.

Polis güvenlik önlemleri altında çocuğu ailesine teslim etti. Aile ve mahalle sakinleri de polislere ve arama çalışmalarına katılan vatandaşlara teşekkür etti.

 

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)