Kozlu Belediyesi’nin başlattığı çevre düzenlemeleri ve yenileme çalışmalarına ışıklandırma ve görsel malzemeler ile devam edildiği bildirildi.

 

Belediyeden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

 

Kozlu caddeleri muhteşem Ay-Yıldızlı Saat Kuleleri ile renklendi. Belediye Binasına giden bulvara ve Fatih Sitesi girişine yerleştirilen Ay-Yıldızlı Saat Kulelerinin saatleri takılarak, ışıklandırma işlemleri de tamamlandı. Kozlu Halkı’nın beğenisine sunulan Ay-Yıldızlı Saat Kuleleri vatandaşlar tarafından da beğenildi. Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’e çalışmalarından dolayı teşekkür eden vatandaşlar Saat Kulelerinin Kozlu’ya yakışan bir görsellik kattığını belirttiler.

 

‘En iyisine layık olan Kozlu’lu vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz’ diyen Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’nun artık değiştiğini ve geliştiğini kaydettiği açıklamasında; “Değişime ve gelişime ayak uydurmak, yakışanı yapmak adına gayret gösteriyoruz. Mahallelerimizde ve merkezde başlattığımız çevre düzenlemesi çalışmalarımız ve belediye binasına giden bulvara ve Fatih Sitesi girişine diktiğimiz saat kuleleri ile Kozlu yeni siluetine bürünmeye artık hazır hale getirilmektedir. Halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.