Kuantum nefesiyle  düşünce yapısını genişleterek, kişiyi bulunduğu yerden yani iş, kariyer, aşk, para, huzur vs. konumlarından olmak istediği daha iyi bir konuma taşıma konusunda seminer düzenlendi. Tuba Kaytaş tarafından verilecek olan seminer 16 kasım 2013 günü Kdz. Ereğli’de Fit Plates salonunda yapılacak.

Kuantum nefesinin; kişinin kendini ve yaşamını arzu ettiği şekilde inşa etmesini ve yeniden programlamasını sağlamayı amaçladığı,  kişinin nefesini açarak, kaliteli düşünmesine, yapıcı davranmasına ve hayatını daha kolay yaşamasına aracı olduğunun ifade edildiği seminere katılmak isteyenlerin  saat 17.00-19.00 arasında adı geçen Fit Plates salonunda bulunmaları istendi. Fit Plates salonunun, İbrahim Efe caddesinde (Kargolar sokağı) bulunduğu belirtildi.

 

TUBA KAYTAŞ KİMDİR?

İzmit doğumlu olan Tuba Kaytaş, 2005 yılında Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'ndan mezun oldu. Kısa bir süre spor eğitmenliği yaptıktan sonra hayatının en karmaşık olduğu bir dönemde "Ben daha güzel bir hayatı hak ediyorum," diyerek bir dergide karşılaştığı nefesle tanıştı.

İlk nefes eğitimini 2005 yılında Judith Kravitz'ten aldı. Nefesin hayatına ve kendisine yaptığı muazzam değişikliği fark edince deneyimlediği tüm güzellikleri insanlarla paylaşabilmek için yoluna nefes koçu ve eğitmeni olarak devam etmeye karar verdi. Ardından kendini geliştirmek ve nefesi bütünlemek adına Aromaterapi ve refleksoloji ( 2005), Reiki, EFT, Nlp, Kuantum Yaşam Koçluğu, Yoga (2007), Hızlı Okuma ve Etkin Öğrenme (2008) gibi birçok eğitimler aldı.

Tuba Kaytaş 2005 yılından beri yapmış olduğu nefes deneyimlerini ve bilgisini doğduğu şehirde İzmit'te paylaşmak üzere 2009 yılında Ommira Kişisel Gelişim Merkezi'ni kurdu. Bu süreçte yaptığı çalışmaları ve deneyimlediklerini Özgür Kocaeli Gazetesi'nde kişisel gelişim konularında yazılar yazarak paylaştı. Yıllardır içinde bulunduğu nefes seminerlerinin ardından bilgi ve tecrübelerini 2012 yılında yayımlanan ilk kitabı Nefes'le Mucizelere Giden Yol adlı kitabında topladı.

Araştırmacı ve yenilikçi bakış açısıyla, nefesle ilgili her konuyla ilgilenerek yoluna devam eden Kaytaş, Nefesimizin düşüncelerimizi etkilediğini fark edince kendi yöntemini geliştirip, nefesi koçlukla bütünledi. 8 yıllık çalışmaları ve eğitimleri sonucu geliştirdiği Nefs-i Terapi yöntemini, aynı isimli 2. kitapla paylaşmaya karar verdi. İzmit Çelik Kort mühendislerine, Avivasa Sigorta'ya, Bilim İlaç doktorlarına ve Turkcell gibi kurumsal firmalara seminer, eğitim ve koçluk hizmeti verdi.

Bilinçaltı CD'leri de hazırlayan Kaytaş, pek çok kurumsal firmaya eğitimler ve seminerler vermeye devam ediyor. 2005 yılında Türkiye'nin ilk Transformal Nefes Koçları'ndan olup, daha sonra kendi sistemini kuran Kaytaş, nefesin en bütünsel, en doğal halini Kuantum Nefes'te birleştirdi. Şu anda Nilda Ferhan Efeçınar ile Kuantum Nefes Uygulayıcılık Eğitimleri veriyor, http://www.kuantumnefeskoclugu.com kişisel gelişim yazıları yazmaya, Kuantum Nefes Koçluğu yapmaya ve Nefes Koçluğu Eğitimleri vermeye devam ediyor.