90'lı yılların ünlü çocuk sanatçısı Küçük İbo (İbrahim Küçük), siyaseti çok yakından takip ettiğini ve bir gün mutlaka siyaset yapmak istediğini söyledi.

Konser vermek üzere Alaplı ilçesine gelen Küçük İbo, Alaplı Belediyesi Çaybahçesindeki konserinden önce turne ekibiyle birlikte Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'nu ziyaret etti. Alaplı ilçesinden başlayarak 20 günlük turneye çıktıklarını belirten Küçük İbo, turnenin ardından yeni bir albüm hazırlığına başlayacağını bildirdi. Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ile bir süre sohbet eden Küçük İbo, siyaseti yakından takip ettiğini, ilgilendiğini ve bir gün mutlaka siyaset yapmak istediğini söyledi. Şanlıurfalı olduğunu hatırlatan Küçük İbo, "Ben güncel gelişmeleri yakından takip ederim. Gece 03'de eve geldiğim zaman bile mutlaka haber tekrarlarını seyrederim. Bazı mankenler var dünyadan bihaber. Kadına soruyorlar, hiçbir bakanı tanımıyor, Başbakan'ın ismini zor hatırlıyor. Her insan ülkesinin yöneticilerini bilmeli." dedi.

Görevinden istifa edip belediye başkanlığına aday olan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'in Şanlıurfa'ya hizmeti olan iyi bir bürokrat olduğunu belirten Küçük İbo, "Ancak, Şanlıurfalı olmaması başlangıçta biraz yadırgandı. Tabi, Şanlıurfa'da bir Fakıbaba gerçeği var. Muhtemelen Ahmet Eşref Fakıbaba, önümüzdeki dönem milletvekilliğine aday gösterilecek, bu yüzden belediye başkanlığına aday gösterilmedi diye düşünüyorum. " dedi.

 

'SİYASETE HEVESİM VAR"

Siyaseti yakından takip ettiğini belirten Küçük İbo, "Siyaseti ve siyasetçileri yakından takip ediyorum. Siyasete ilgim ve merakım da var. Gelecekte siyaset yapmayı da düşünüyorum. Ülkemize ve insanlarımıza siyasetle hizmet etmek istiyorum. " dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, Küçük İbo ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Küçük İbo'nun sanat camiasının sevilen isimlerinden biri olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Çimenoğlu, "Küçük İbo gerek sanatıyla, gerekse kişiliğiyle halkımızın sevdiği ve takdir ettiği bir sanatçımız. Kendisini ilçemizde görmekten de mutlu olduk. Kendisini daha büyük ve geniş kapsamlı bir organizasyonla da ilçemizde ağırlamayı arzu ediyoruz. Belki yaz ayında bir açık hava konseri için kendisini davet ederiz. " dedi.

Küçük İbo'nun siyasete girme isteğini de takdirle karşılayan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, "Siyaset, bazı niteliklerin yanı sıra medeni cesaret de gerektiriyor. Küçük İbo'da da bu medeni cesaret var. Sanatında olduğu gibi siyasette de başarılı olacağına inanıyorum ve kendisine şimdiden başarılar diliyorum. " dedi. Ziyaretin sonunda, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Küçük İbo ve ekibine fındık hediye etti.