Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem, Yönetim Kurulu, Erdemir Liman Müdürü, Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı ziyaret etti.

 

 

Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem, Meclis Başkanı Hasan Likoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ile Erdemir Liman Müdürü Haluk Şen, Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı ziyaret etti.

Başkan Erdem ziyaretin ardından yaptığı açıklamasında, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası’nın yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalara ilişkin Vali Kaban’a bilgi verdiklerini söyledi. Erdem, “Gerek Ereğli gerekse Zonguldak limanlarının daha aktif hale getirilerek ekonominin daha üst noktalara çıkarılması konusunda fikirlerimizi dile getirdik. Daha önceki Valimiz Zonguldak limanından tozlu malzemelerin elleçleme yapılmamasına dönük yıl sonuna kadar aldığı bir karar vardı bu kararın durumu hakkında Valimiz ile bir değerlendirme yaptık. Yine Erdemir’in tren ferisi ile taşıdığı atıl kapasitedeki liman var, bu durumun yeniden canlandırılarak ülke ekonomisine kazandırılması konularında fikirlerimiz oldu. Zonguldak Valimize gösterdiği yakın ilgiden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.