Kdz. Ereğli Memur-Sen üyelerine  Şekerbank ve SBN Sigorta’dan indirim müjdesi.

 

Memur-Sen, Şekerbank Karadeniz Ereğli Şubesini ziyaret etti. Ziyarette Memursen adına Sağlık Sen İlçe Başkanı Ali Kabaş; Memur-Sen’in 2013 yılında Şekerbank ve SBN Sigorta ile devam ettirdiği anlaşmalarla üyelerine yeni fırsatlar kazandırdığını, Memur-Sen üyelerinin, kaskoda yüzde 30’a varan indirim kazanırken, tüm üyelerinin ferdi kaza tazminatlarını da 15 bin TL’den MEMURSEN AİLEM kartı almalarıyla 25 bin TL’ye yükseltildiğini belirtti.

Memur-Sen ve bağlı sendikalarının, kamu görevlilerine yeni ufuklar üreten hizmetlere devam edeceğini belirten Kabaş, “Bu anlaşma ile üyelerimizi risklere karşı da güvence altına aldık. Üyelerimizin hiç bir ödeme yapmayacak olup; biz onlar adına primlerini ödeyeceğiz. Ömrü uzatmaya gücümüz yok, ancak acıları paylaşarak hafifletebileceğimizi düşünüyoruz” dedi.
 
Şekerbank Ereğli Şube Müdürü Tayfun Akçay ise konuşmasında, güçlü içeriğe sahip örgütlenmiş bir yapıyla çalışmaktan mutlu olduklarını, Şekerbank olarak; değer ve hizmet sendikacılığı ile ‘biz güçlü bir aileyiz’ ifadesinin daha da somutlaştırılmasında fayda sağlamak için çalıştıklarını söyledi.

Memur-Sen adına Sağlık Sen Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Ali Kabaş, Şekerbank ve SBN Sigorta ile yapılan üyelere yönelik indirimler hakkında şu bilgileri verdi:
“* GRUP FERDİ KAZA SİGORTASI: Memur-Sen üyeleri, anlaşmanın imzalanmasıyla vefat ve sürekli engellilik halinde 15 bin TL teminat sahibi oldu.
 
Şekerbank tarafından verilecek ve alınması isteğe bağlı olan, ‘Memur-Sen Ailem Kredi Kartı(kart aidatı yok)’ sahipleri ise, ek olarak 10 bin TL teminat daha kazanacak. Böylece toplam tutar 25 bin TL’ye çıkmış olacak.
 
* KASKO: Memur-Sen üyeleri, aynı marka ve model için piyasa koşullarına göre uygun KASKO indirimi sahibi olacaklar. 'Memur-Sen Ailem Kredi Kartı' sahipleri, buna ek olarak ekstra indirim kazanacaktır.
 
* ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI: Memur-Sen’liler, SBN Sigorta’nın aracın kayıtlı olduğu ilde uyguladığı taban fiyat üzerinden araçlarını sigortalı yaptırabilecekler. Ödemelerin Şekerbank’ın, ‘Memur-Sen Ailem Kredi Kartı’ ile yapılması halinde; taksitli ödeme yapabilecek.
 
* POLİÇELER NASIL ALINACAK: Yapılan anlaşmayla, Memur-Sen üyelerinin hizmet alması da kolaylaştırıldı. Sözleşme kapsamında yer alan Memur-Sen üyeleri, almak istedikleri 'Sigorta Poliçesi' isteğini, Grup Marmara Sigorta Aracılık Hizmetleri veya Şekerbank Şubeleri’ne ileterek poliçelerini alabilecek.
 
Memur-Sen'e bağlı Sendikaların üyelerine ve anne-baba, eş ve çocuklarına, bağlı sendikalara üye iken emekliye ayrılanlar ve sendika üyesi olmaya engel görevlere atananlar ile Memur-Sen ve bağlı sendikalarda sigortalı olarak çalışanlar, istekleri halinde "Memur-Sen Ailem Kart Paketi"ne üye olabilecektir. Bu pakete dahil olanlar ayrıcalıklı hizmetlerden ve kampanyalardan faydalanabilecekleri gibi Memur sen kredi kartı alarak da bonus dünyasına katılabileceklerdir.”