*Kayabaşı İlkokulu eski başöğretmenlerinden Mehmet SOYSAL'ın eşi Mesude SOYSAL 28 Mayıs 2013 salı günü  saat 15.30 da vefat ettikten bir gün sonra Kdz. Ereğli'de Kestaneci Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Yaklaşık 2 aydan bu yana rahatsız olan ve son 15 gününü Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altında geçirirken yitirdiğimiz Mesude SOYSAL 94 yaşındaydı.  Prof.Dr.Ataç SOYSAL'ın annesi, diş hekimi Nadi Anıl'ın ablası, Kandillili Tarık ve Namık Anıl'ın teyzesi olan Mesude SOYSAL'ın cenazesi 29 Mayıs 2013 Çarşamba günü Bozhane Camisi'nde kılınan öğle namazının ardından Kestaneci Mahallesi  mezarlığında toprağa verildi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Nezih Anıl'ın halası olduğunu da öğrendiğimiz Mesude Soysal'ın cenaze törenine, 76 yaşındaki tek oğlu Doğuş Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ataç SOYSAL, erkek kardeşi diş hekimi Nadi Anıl, yeğenleri Kandillili Tarık ve Namık Anıl, işadamları Orhan-Rıfat Oğuz, Oktay Demiroğlu, Belediyenin eski meclis üyelerinden Nurdan Oğuz,  Belediye Meclis Üyesi Cumhur Nalcı, Alaplı'nın eski Belediye Başkanı Muhabbet Tezel  başta olmak üzere şehir eşrafı, yakınları, dostları katıldı. 

Önder Gazetesi Ailesi olarak merhumeye Allahtan rahmet, kederli ailesi diler, dost ve yakınlarının acısını paylaşırız.