06 Temmuz 2013 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan kararname ile Sinop İl Müftülüğüne atanan Ereğli İlçe Müftüsü Mustafa Erkan için ilçe müftülüğü tarafından veda programı düzenlendi. Erkan, onuruna düzenlenen veda yemeği İskender Ünlü’nün sunuculuğunda  İmam-hatiplerden Abdullah Yılmaz’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı. Yemeğe Ereğli Kaymakam Vekili Yıldıray Malğaç, AK Parti Zonguldak Milletvekili  Ercan Candan, İl Müftüsü Nuh Korkmaz, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve Personeli, Eğitim Fakültesi Dekanı Ali Azar, Daire ve okul müdürleri, TSO Meclis Başkanı, din görevlileri, bayan Kur’an kursu öğreticileri, Diyanet Sendika İlçe Temsilcileri, hayırsever işadamları ve vatandaşlar katıldı. 

 

BAŞARI TEMENNİSİNDE BULUNDULAR
Nurcahit Candan’ın sunduğu Türk Tasavvuf Musikisi eşliğinde yenen yemeğin ardından Kaymakam Vekili Yıldıray Malğaç, Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, İl Müftüsü Nuh Korkmaz yaptığı konuşmalarında Ereğli’ye yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür edip Erkan’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

 

3 YIL GÖREV YAPTI
İlçe Müftüsü Mustafa Erkan’da yaptığı konuşmasında; “Milletimize hizmetin asıldır, bu görevler bir nöbet değişimidir. Görev yaptığım 3 yıllık süre içerisinde Kuran Kursları, cami içi ve dışı din hizmetleri ve diğer sosyal faaliyetler ile Kdz. Ereğli’mize personelimizle birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye çalıştık. Bu faaliyetler esnasında ilgi ve desteklerini esirgemeyen herkese, her daim sıcak ve samimi ilgilerini esirgemeyen Ereğli halkına ve hayırsever vatandaşlarımıza, birlikte halkımıza hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğum Müftülüğümüzün her kademesindeki personeline teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Müftü Mustafa Erkan’a verilen plaket ve hediyelerden sonra hizmetlerine teşekkür edildi, bundan sonraki çalışmalarında da başarı dileklerinde bulunuldu.  Önder Gazetesi olarak Mustafa Erkan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.