Kdz.Ereğli ve Alaplı ilçeleri Lise ve Dengi toplam 32 okulda ilk üç dereceye giren 96 öğrenci ile bölgemizi ulusal ve uluslar arası yarışma ve müsabakalarda başarıyla temsil eden okulların ödüllendirileceği Geleneksel MÜSİAD Eğitim Başarı Ödül Töreni programının 17.’si, 13 Haziran 2013 Perşembe günü 15.30- 18.00 saatleri arasında Büyük Anadolu Ereğli Otel’de gerçekleştiriliyor. Programa MÜSİAD Genel Başkanı Nail OLPAK’ın yanı sıra çok sayıda üst düzey bürokrat ve iş dünyası temsilcisi katılacak.

 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kdz. Ereğli Şubesinin geleneksel hale getirmiş olduğu ve bu sene 17.’sini düzenleyeceği MÜSİAD Eğitim Başarı Ödül Töreni programı, 13 Haziran 2013 Perşembe günü Büyük Anadolu Ereğli Otel’de 15.30-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 
 
MÜSİAD Başarı Ödül Töreni programı hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sezer,“ Bu sene 17.’sini düzenleyecek olduğumuz MÜSİAD EĞİTİM BAŞARI ÖDÜL TÖRENİ programına Genel Başkanımız Sayın Nail OLPAK’ın yanı sıra çok sayıda bürokrat, MÜSİAD Şube Başkanları, iş adamları, üyelerimiz, öğrencilerimiz ve ailelerinin yanı sıra basın mensuplarımız da programımıza iştirak edeceklerdir” derken tüm vatandaşlarımızı programlarına beklediklerini de sözlerinde dile getirdi.
MÜSİAD Kdz. Ereğli Şubesinin geleneksel hale getirmiş olduğu Eğitim Başarı Ödül Töreni programları ile başarılı öğrencilerin ödüllendirilerek onore edilmelerinin amaçlandığını belirten İbrahim SEZER, “Başarının iyi bir eğitimin neticesinde geleceğine, başarının mutlaka ödüllendirilmesi gerektiğine inanan MÜSİAD’ın Kdz.Ereğli Şubesi olarak, 1995-1996 eğitim öğretim yılında Lise ve Dengi okulların birincilerine ödül verilmesi yönünde alınan karar neticesinde ilk Ödül Töreni Programımız 1996 yılında başarı ile gerçekleştirilmişti.
İlk ödül töreninden bu güne program genişletilmiş, okullarında ikinci ve üçüncü olanlara da ödül verilmeye başlanmıştı. Zaman içerisinde komşu ilçemiz Alaplı Lise ve Dengi okulları da ödül kapsamına alınmış ve  1996 yılından bu güne kadar toplam 1031 öğrencimiz ödüllendirilmiştir.
Ülkemizde bir çok alanda başarılı insanlarımıza plaket ve ödül verilir. Ama bizler geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz öğrencilerimizin ödüllendirilerek onların onore edilmeleri gerektiğine inanıyoruz. Bu bağlamda bu sene 17 .’sini düzenleyecek olduğumuz Ödül Törenimizde, Kdz.Ereğli Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 22, Alaplı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 10 Adet Lise ve dengi okul olmak üzere toplam 32 okulda ilk üç dereceye giren 96 öğrencimize ödüllerini dağıtarak başarılarından dolayı onları bir nebze de olsa mutlu etmeye çalışacağız. Ayrıca bu sene ki ödül töreni programımızda, bölgemizi ulusal ve uluslar arası yarışma ve müsabakalarda başarıyla temsil ederek bölgemizin ismini bir çok yerde duyuran okullarımıza da plaket takdim ederek onların başarılarını da takdir etmeye çalışacağız. 
Bu düşünceler doğrultusunda eğitim alanında başarılı öğrenci ve okullarımızın ödüllendirileceği programımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. ” dedi.