Alaplı MYO Bankacılık Bölümü 2. Sınıf öğrencileri, Alaplı Belediyesinin desteği ile sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçenin değişik noktalarında sokak hayvanları için beslenme noktaları yaptı.

Öğrencilerden Hasan Bekçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokakta kalan hayvanlar için besleme noktaları oluşturduklarını söyledi.

Projeye esnafların ve vatandaşların da desteği beklediklerini ifade eden Bekçi, şöyle dedi:

"Alaplı Belediyesinin desteğiyle ilçenin değişik noktalarında sokak hayvanları için besleme noktaları oluşturduk. Bu noktalara esnaflardan topladığımız yemekleri ve suyu her akşam hazırlanan bu kaplara bırakıyoruz. Böylelikle bu kış günlerinde sokak hayvanlarının yemek ihtiyaçlarını bir nebzede olsa gideriyoruz. Esnaflarımızdan ve halkımızdan bu konuda daha çok destek bekliyoruz. Projemize destek veren okul müdürümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz."

Alaplı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, öğrencilerin böyle güzel ve anlamlı bir projeye imza atmalarından dolayı çok memnun olduğunu belirterek, "Öğrencilerimiz güzel bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmişler. Sokak hayvanlarının da yaşama hakkı olduğunu düşünüyorum. Halkımızdan öğrencilerimize destek vermelerini istiyoruz. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'e desteğinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

(Haber: Cem Sürmeneli