Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümü öğrencileri topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında “Haydi Tiyatroya” isimli projeyi hayata geçirdi.

Kepez İzmirlioğlu, Kayabaşı Alemdar ve Dikmen İlkokulu’nun konferans salonlarında sahnelenen tiyatro gösterilerinde öğrenciler eğlenceli vakit geçirdi.

Projeyi gerçekleştiren öğrencilerden Büşra Köseoğlu gazetecilere yaptığı açıklamasında, ilkokul öğrencilerini tiyatro ile buluşturmak istediklerini söyledi. Köseoğlu, “Küçük izleyicilerimizin dikkatini çekmek adına tiyatro gösterimize, Aslı Nur Köseoğlu, Muhammed Ali Köseoğlu, Yiğit Can Atan ve Doğukan Atan isimlerinde küçük kardeşlerimizi oyuncu olarak dahil ettik. Gösterilerimizin sonunda çocuklara müzik eşliğinde balonlar ile eğlence düzenledik. Projeyi gerçekleştiren öğretmen adayları olarak bu mesleği seçtiğimiz için çok doğru bir karar verdiğimize inanıyoruz. Projemize destek veren Ereğli Erdemir Musiki Derneğine,  Ereğli Eğitim Fakültesine, Ereğli Belediyesine, projemize fikirleriyle destek olan Ereğli Eğitim Fakültesi Araştırma Görevlisi Tamer Özsoy’a ve yardımlarını esirgemeyerek her zaman yanımızda olan Ereğli Sanat Kurumu tiyatro oyuncusu Özgen Elmasay’a teşekkür ediyoruz” dedi.