Kentin en önemli sosyal tesislerinden biri olan Karadeniz Ereğli Belediyesi Plaj Tesisleri, birkaç ay süren yenileme bakım ve modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla yeni bir çehre kazandı. Titiz çalışmalar neticesinde çağa daha uygun bir hale getirilen ve genişletilen Belediye Plajı, birçok kentte olmayan bir güzelliğe kavuşturuldu. İlgili müdürlüklerin titiz çalışmaları neticesinde çehresi baştan başa değişen Belediye Plajı için 15 Haziran Cumartesi günü bir açılış töreni düzenlenecek. 

Saat 11.00’de başlayacak olan açılış töreninde konuklar için kokteyl sunumu yapılacak. Belediye Plajı’nın açılışı hakkında Basın Danışmanlığı aracılığıyla bir açıklama yapan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, son yıllarda vizyon projelere ağırlık veren ve bu bağlamda da sosyal hizmetleri her zaman ön planda tutan Belediye’nin, halkın yaşam zenginliklerini çeşitlendirmek adına da gerekli her türlü çalışmayı gerçekleştirdiğini söyledi. Kestaneci Mahallesi’nde yapılan Piknik Alanı’nın yanı sıra, her yaz mevsiminde on binlerce vatandaşımızın ve kente dışarında gelen misafirlerin uğrak yerlerinden biri olan Belediye Plajı’nı da yenileme ve modernize etme gereği hissettiklerini kaydeden Başkan Posbıyık;

 

HALK BEĞENECEK
 “Özellikle nüfus yoğunluğu açısından genişleyen Karadeniz Ereğli’de böyle tesislere daha fazla ihtiyaç duyulmaya başlandı. Biz de Belediye olarak öncelikle elimizdeki mevcut tesislerin daha rantabl ve halkın ihtiyaçlarını yeterli derece karşılaması bakımından her türlü çalışmayı yapıyoruz. Karadeniz Ereğli Belediyesi Plaj Tesisleri’ni de bu yaz öncesinde bakıma aldık. Geçtiğimiz yıllara nazaran daha geniş bir alanda hizmet verecek olan tesisler, halkımızın beğenisini kazanacak şekilde tasarlandı. Bu yaz da, geçmişte olduğu gibi, Sevgi Barış Dostluk Kenti’nin insanlarını ve memleketimize gelen misafirlerimizi en iyi ortamda ağırlayarak, kendilerine denizin orijinal mavisinin olduğu Karadeniz Ereğli’de güzel bir yaz yaşatacağız” dedi.