Kdz.Ereğli Kız Meslek Lisesi Müdürü ve öğretmenler  ile Ardahanlılar Derneği yeni yönetimi Posbıyık’ı ziyaret etti.

 

Kdz.Ereğli Kız Meslek Lisesi Müdürü Abdüssalam Aksoy ve öğretmenler Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek okula yapılan çocuk parkı ve çevre düzenlemesi çalışması için teşekkür etti.

Posbıyık, okul yöneticilerinin ve okul aile birliklerinin çektiği sıkıntıları çok iyi bildiğini belirterek “Ereğli’de okullarımıza elimizden geldiği kadar destek veriyoruz.” dedi.

Kdz.Ereğli Ardahanlılar Derneği yeni yönetimi Başkan Atanur Işık, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Laçin, Sabri Aydın ve Gürsel Ertürk Posbıyık’ı ziyaret etti.

 

ARDAHANLILAR’IN SELAMINI GETİRDİK

Atanur Işık konuşmasına ‘Size Arhanlılar’ın selamlarını getirdik’ diyerek ‘ Ereğli’de yöresel kültür evleri ile birlikte sivil toplum örgütlerine ne kadar değer verdiğinizi bir kez daha gösterdiniz. Dernek olarak Ereğli için bize düşen grev ne ise yapmaya hazırız “ dedi.

 

 

ÖNEMLİ OLAN EREĞLİ

Posbıyık ise ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek “Size çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Sivil toplum bizim için çok önemli. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işbirliğine hazırız. Önemli olan Ereğli. Ereğli’ye yapılacak her güzellikte biz desteğe hazırız” dedi.          

Posbıyık, dernek yönetim kuruluna gündemde olan yapılan ve yapılacak projeler hakkında bilgiler vererek sohbet etti.