Kdz. Ereğli’de Sazdan Adam Grubu’nun Lideri Mehmet Ali Ürkmez, Çanakkale Destanı’nın 100. Yıldönümünde Ereğli’deki ekip arkadaşları ile birlikte hazırladığı kliple seslendi.

Klipi sosyal medyada da büyük ilgi gören Mehmet Ali Ürkmez, yaptıkları çalışmayla ilgili görüşlerini ziyaret ettiği Gazeteniz Önder’e şöyle açıkladı:

“Çanakkale Zaferinin 100. Yılı nedeniyle toplumda bir farklılık yaratmak istedik. Gençlerimize özellikle bugün ne olmuş neler yaşanmış, bunu kavratmak için 100 arkadaşımızla öğrencimizle bir araya gelerek bir klip oluşturmaya çalıştık. Sosyal medyada da şuanda güzel geri dönüşler var. Karadeniz Ereğli’deki sazdan adam ekibi olarak Türkiye’ye buradan sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.

Yakında yine büyük projelerimiz olacak. Biz enstrümanımızla sadece müzik yapmak dışında çevremizde gelişen toplumsal olaylara da değinmeyi, hayattan kopuk olmadan müzik yapmayı tercih eden bir grubuz. Bu anlamda yine güzel projelerimiz devam edecek. Geçen yıl yaptığımız Michael Jackson’a yaptığımız klip izlenme rekorları kırmıştı. Benzerleri de inşallah gelecek.”