Karadeniz Ereğli Karabük Yeniceliler Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği yönetim Kurulu, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ‘ı makamında ziyaret etti.

Türk Metal Sendikasının geçen ay yapılan son genel kurulunda 200 delegenin 199’unun oyunu alarak yeniden Şube Başkanlığına seçilen Odabaş’a hayırlı olması temennisinde bulunan Karadeniz Ereğli Karabük Yeniceliler Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Şener Mısırlı ve yönetim kurulu üyeleri Odabaş’a görevlerinde başarılar diledi.

Burada konuşan Mısırlı, Sendika’nın Ereğli’de çok önemli bir misyonu yerine getirdiğini belirterek, işçinin haklarının savunulması noktasında gösterdiği özveri ve gayret sebebiyle Odabaş’ı kutladı.

Sıcak ve samimi ortamda yaklaşık 1 saati aşkın süren görüşmede Odabaş’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  çeşitli konularda değerlendirmelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Mısırlı’nın yanı sıra Dernek Başkan Vekili Ergün Düzgün, Başkan Yardımcısı Muhabbet Karakütük, Başkan Yardımcısı Mesut Balcı,  Teşkilatlandırma Sekreteri Ali Elieylioğlu, Basın ve Halkla İlişkiler Yasin Ören ve Yönetim kurulu Üyesi Hakan Derecik’de hazır bulundu.