Karadeniz Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, Ramazan ayı içerisinde şuana kadar sekizyüz yakın ihtiyaç sahibi vatandaşa yardımda bulunduklarını belirtti. 

Kimseyi rencide etmeden yardımların yapıldığını belirten Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, Ramazan ayı içerisinde şuana kadar sekizyüz yakın ihtiyaç sahibi aileye kumanya yardımında bulunduklarını belirterek şunları söyledi: Tüm İslam aleminin, Zonguldak halkının Ereğli halkının ramazan ayını kutluyorum. Kadın Meclisi sevgi çemberi olarak her yıl ramazan ayında binin üzerinde gıda yardımı yapıyoruz. 

 

800 AİLEYE YARDIM
Bu yılda şuana kadar yaklaşık 800 haneye gıda paketi yardımı yaptık. Bu yardımlarımız ramazan ayının sonuna kadar devam edecektir. Yardımseverler bizi kırmadılar. Bizi boş çevirmediler. Ellerinden geldiği kadar sevgi çemberine destek olmaya çalışıyorlar. İşadamlarımız, esnaflarımız ev hanımları, devlet memurları karınca kararınca ellerinden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorlar. Sevgi çemberine gelen yardımlar gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.  Yardımların doğru adrese gitmesi çok önemli. Titizlikle araştırıyoruz. 

 

KİMSEYİ RENCİDE ETMEMEK GEREKİR
Sağ elin verdiğini sol el görmeyecekten yola çıkarak kimseyi deşifre etmeden rencide etmeden kendilerine teslim ediyoruz. Mahalle iftarlarında vatandaşlarımızla birlikte iftara katılıyoruz. Kuran-ı kerim dinliyoruz. Ruhen çok huzurluyum. Bu ayı inşallah sağlık ve sıhhatle vatandaşlarımıza ulaşabildiği kadar destek olmaya çalışacağız.”