Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir ve yönetimi, Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret ederek şehrin ekonomik yapısı, sorunlar ve çözüm önerilerini aktardı.
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Zonguldak TSO Genel Sekteri Renda Okay, Zonguldak’a yeni atanan Vali Ali Kaban’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.  Ziyaret hakkında bilgi veren Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, “Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri olarak görevine yeni başlayan Valimiz Ali Kaban’ı ziyaret ettik. Sayın Valimize Zonguldak’ın sanayi ve ticaret durumunu anlattık. 
Zonguldak’ın en büyük problemlerinden birisi olan ÇATES’in özelleştirilmesiyle ilgili bilgimizi paylaştık. Zonguldak’ta yaşanan ekonomik krizin sebeplerini ve çözüm önerilerini aktardık. Zonguldak’ta bizim gördüğümüz ve genelde görülemeyen krizleri de aktardık. Madencilikle ilgili sıkıntıları da anlattık” dedi.   Zonguldak’ın yapısını tanımaya çalıştığını söyleyen Vali Ali Kaban, sorunların elbirliği ile çözülebileceğini ifade ederek şehrin önde gelen kuruluşlarından olan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile sürekli temas halinde olacaklarını ifade etti.