AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar, beraberinde Belediye Başkanları ile birlikte Başbakanlık Baş Müsteşarı Efkan Ala ve İller İdaresi Genel Müdürü Ali Fidan’ı makamlarında ziyaret etti. 

EFKAN ALA’YA ZİYARET
AK Parti ZMilletvekili Özcan Ulupınar, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile birlikte Başbakanlık Baş Müsteşarı Efkan Ala’yı makamında ziyaret etti. 
Milletvekili Ulupınar, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Çaydeğirmeni Belediye Başkanımız ile birlikte Başbakanlık Baş Müsteşarı Efkan Ala’ya nezaket ziyareti gerçekleştirdik. 
İlimize yapılan hizmetler, eksikliklerimiz ve yapılması gerekenler üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. 
Yerel yönetimlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda kendisine bilgi verdik. 
Başkanlarımızla birlikte ele ele verdik. Zonguldak’ımıza ve tüm ilçelerimize en iyi hizmeti sunma yolunda çalışıyoruz. İlimize en iyi hizmet anlayışı yolunda çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

ALİ FİDAN’A ZİYARET
Milletvekili Ulupınar, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Karapınar Belediye Başkanı Ercan Kınaç ve İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Bostancı ile birlikte İller İdaresi Genel Müdürü Ali Fidan’ı makamında ziyaret etti. 
Milletvekili Ulupınar, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Zonguldak’ımıza ve tüm ilçelerimize en iyi hizmeti sunma yolunda Belediye Başkanlarımız ile Sayın Ali Fidan’ı makamında ziyaret ettik. 
Toplantıda, yerel yönetimlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda birçok konuda görüş alışverişinde bulunduk. Zonguldak’ımız için en iyi hizmet anlayışı yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.