Bir süreden bu yana rahatsız olan Mediha Önder (94) yaşama veda ederek aramızdan ayrıldı. 7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinde CHP'den Zonguldak Milletvekili aday adayı olan Endüstri Mühendisi ve Eken Otel'in sahibi Suat Önder'in annesi olan Mediha Önder'in cenazesi toprağa verildi.
Kdz. Ereğli Bozhane Camisi'nde kılınan ikindi namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilen Mediha Önder'in ölümü büyük üzüntü yarattı.
Cenaze törenine CHP ilçe Başkanı Hayrettin Kartal, DSP ilçe Başkanı Mustafa Timur, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, Sanat Kurumu Derneği Başkanı A. Durmaz Demiroğlu, 7 Haziran seçimlerinde CHP'den milletvekili aday adayı olan Yaşar Balcı, Muhabbet Tezel ve Kamuran Ayyıldız. Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Muharrem Erdem, CHP eski ilçe Başkanlarından Semih Özkök, CHP eski İl Genel Meclis üyelerinden Kenan Gündoğdu, CHP eski Milletvekili adayı İlker Öncel, CHP'li bazı Belediye Meclis üyeleri, DİSK'e bağlı Maden-İş Sendikasının eski 9. bölge temsilcisi Cevdet Yılmaz, ailesi, yakınları ve dostları katıldı. 

Önder Gazetesi Ailesi olarak merhumeye Allahtan rahmet, kederli ailesi, dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.