Anadolu Ajansı'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması başladı.  Gazetemizin Alaplı Temsilciliği görevini de yürüten Cem Sürmeneli ‘nin yaşanan sel felaketinde çektiği  bir fotoğrafı da "yılın fotoğrafları" arasında yerini alarak yarışabilme hakkını kazandı. 

 

Oylama sonucunda, AA foto muhabirlerinin Türkiye ve dünya gündemini etkileyen en önemli fotoğrafları arasından yılın fotoğrafı seçilecek.

 

100. Yıl Vizyonu kapsamında yurtdışı ağını genişleten AA'nın, ilk kez 2012'de düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasında, bu yıl da Türkiye'nin yanı sıra Suriye, Mısır, Filistin, Endonezya, Pakistan, Sierra Leone, ABD, Güney Amerika gibi dünyanın farklı coğrafyalarından haber ve yaşam kategorilerindeki 22 kare seçkin fotoğraf, tüm dünyada 3 dilde altyazı ile oylamaya sunuldu.

 

AA fotoğraf editörlerince belirlenen ve her ay yapılan Ayın Fotoğrafı Oylaması'nda birinci olan fotoğrafların yer aldığı seçkide, aralarında Time, Washington Post, New York Times, The Guardian, The Telegraph,Huffington Post, Paris Match gibi dünya medyasının önemli yayın organlarında yankı uyandıran çatışma, doğal afet, siyaset, spor, yaşam gibi çeşitli konularda fotoğraflar yer alıyor.
Yıl boyunca her ay seçilen en iyi fotoğraflar Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere üç dilde altyazı ile bütün dünyada oylamaya açıldı.Oylama sonucunda, AA foto muhabirlerinin Türkiye ve dünya gündemini etkileyen en önemli fotoğrafları arasından yılın fotoğrafı seçilecek.

 

Cem Sürmeneli'nin fotoğrafına oy vermek için: 

 

http://photovideorate.aa.com.tr/ImageSlider.aspx?Category=1&PhotoId=5&OylamaPeriyodId=4&MediaId=366

 

linkini tirip  fotoğrafı beğendiniz ise 'oy ver'i tıklayarak destek olabilirsiniz. 

 

Yâda, http://www.aa.com.tr sayfasından Yılın Fotoğraf Yarışması haberine tıklayarak acılan sayfada oy vermek için tıklayan bölümünden Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde meydana gelen sel nedeniyle araçlar sular altında kaldı.  Cem Sürmeneli fotoğrafına oy verebilirsiniz…