Kdz. Ereğli’nin en önde gelen sanayi kuruluşlarından Tat Metal’in kurucularından Hüseyin Tatoğlu’nun ani vefatı derin üzüntü yarattı. Hüseyin Tatoğlu’nun cenazesi Beycuma Merkez Camisi’nde 30 Ağustos 2013 tarihinde kılınan öğle namazının ardından Kaleoğlu Köyü Tatoğlu Mahallesi’ndeki Tatoğlu Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Hüseyin Tatoğlu’nun cenazesine, AKP Zonguldak Milletvekilleri Prof. Dr. Ercan Candan ile Özcan Ulupınar, AKP Zonguldak il başkanı Hamdi Uçar ile Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, Kdz. Ereğli TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Kdz. Ereğli TED koleji Vakfı Lisesi Müdür Yardımcısı Berkan Durak, Kdz. Ereğlililer Derneği Başkanı Noyan Keskin, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer ile önceki başkanlarından Yusuf Karaoğlu, Kdz. Ereğli TSO eski Meclis Başkanı Zeki Us ile Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç, Sanayiciler, işadamları, dost ve yakınlarının katıldığı törende, Akın Tatoğlu ve ailesi başsağlığı dileklerini kabul etti.

Önder Gazetesi Camiası olarak Merhum Hüseyin Tatoğlu’na Allahtan Rahmet, kederli ailesi, dost ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.