Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'in dünya evine giren kızının nikah şahitliğini TBMM Başkan Vekili, CHP Genel Başkan Yardımcısı, 6 CHP ile 1 Ak Parti milletvekili, Kaymakam, TSO Başkanı ve Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı yaptı.

 

CHP heyeti Kdz.Ereğli'de Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'in kızının düzenlenen nikah töreninde katıldı.

Alaplı İlçe Belediye Başkanı Nuri Tekin'in kızı Büşra Tekin ile Serdar Sayre'nin Kdz.Ereğli'deki Özel Anadolu Otel'inde düzenlenen nikah töreninde nikah şahitliklerini Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Zonguldak Milletvekilleri Şerafettin Turpçu, Ünal Demirtaş, Bolu Milletvekili Tanju Özcan, İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş yaptı.

Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş'ın kıydığı nikahta Başkanvekili Hamzaçebi, genç çiftlerin nikah şahitliğini yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek evlilik cüzdanını Büşra Tekin'e verdi.

Belediye Başkanları, siyasiler, kamu kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meslek odalarının yöneticileri, işadamları, vatandaşlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, nikah şahitleri başta olmak üzere bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.






(Haber: Mustafa Kemal Bektaş - Cem Sürmeneli)