Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Meclis Başkanı Faruk Yazıcı ve Genel Sekreter Gündüz Acar, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.

 

Rektörlük Makamında, 12 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşen ziyarette Başkan Tetiker, Rektör Özer’e göreve yeniden atanması dolayısıyla kutlayarak başarılar diledi. Yaşar Tetiker, “Bülent Ecevit Üniversitesinin ilçeleriyle birlikte tüm Zonguldak’a her anlamda büyük katkılar sağladığını vurgulayarak başladığı konuşmasında Karadeniz Ereğli’de bulunan fakülteler ve yüksekokulun, ilçenin gelişiminde önemli yeri olduğunu söyledi. Tetiker, Özer’in önceki dönemde sürdürdüğü çalışmaları arttırarak devam ettireceğine inandığını ifade ederek başarılar diledi.   

Karadeniz Ereğli TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı da Rektör Özer’in başarılı bir dönemin ardından yeniden göreve atanmasından mutluluk duyduklarını ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirttiği konuşmasında şunları söyledi: “Bülent Ecevit Üniversitesinin, Zonguldak için yeri ve öneminin bilinciyle hareket ediyoruz. Üniversitemiz geliştikçe Zonguldak daha da büyüyecek. Tüm kampüslerimizle büyüyoruz, gelişiyoruz. Bülent Ecevit Üniversitesi önümüzdeki günlerde yeni ve farklı projeler üreterek adından söz ettirmeye devam edecek.”