Türk Metal Sendikası Genel Merkezi’nce Ankara’da düzenlenen Aile Kurultayı’na katılan Erdemir’deki bir grup Türk Metal Üyesi, eşleri ile birlikte Türk Metal Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’a teşekkür ziyaretinde bulundular.
Ankara’daki Büyük Anadolu Termal Hotel’de düzenlenen seminere katılan aileler, gerçekleştirilen organizasyondan dolayı başta Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’a, genel merkez yönetim kurul üyelerine, Odabaş ile şube yöneticilerine teşekkür etti.
Seminer boyunca gerek verilen eğitim, gerekse düzenlenen diğer etkinliklerden son derece memnun kaldıklarını dile getiren aileler, özlem duydukları çocuklarının da Genel Başkanı Kavlak’ın talimatı üzerine Ereğli’den otobüslerle Ankara’ya götürülmesinin kendileri için çok güzel bir sürpriz olduğunu ifade ettiler.
Şube Başkanı Odabaş da, ailelerin ziyaretinden son derece mutluluk duyduğunu, Türk Metal’in, üyelerinin hak ve menfaatlerini koruma görevi yanı sıra, aileleri ile birlikte en iyi yaşam koşullarını sağlamayı da görev kabul ettiğini söyledi.