Mayıs ayından bu yana doğalgaz kullanan Zonguldak’ta, ısıtma-soğutma sektörünün öncü kuruluşlarından Vaillant, tüketicilerle farkındalığı artırma toplantıları yapıyor. Toplantılarda doğalgaz kullanımı hakkında bilgi veren Vaillant uzmanları, ürün ve hizmetlerini de tanıtıyor.  
İlki Haziran ayında yapılan toplantılardan ikincisi 5 Kasım tarihinde 219 kişinin katılımıyla yapıldı. Geceye, doğalgaza geçmeyi düşünen sitelerin yöneticileri ile birlikte Belediye Fen İşleri, İl Özel İdare, TTK, Bülent Ecevit Üniversitesi Yapı İşleri, Gaz dağıtım şirketi Akmercan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden yetkililer de katıldı. 
Toplantıda Vaillant Bölge Müdürü Umut Konak ve Bölge Sorumlusu Fatih Çayır bir sunum yaptı. Katılımcılara, doğalgazın kullanımı ve Vaillant ürünlerinin özellikleri dışında, satış sonrası hizmetlerden elde edilecek faydalar anlatıldı. Ayrıca, İnfomobil tanıtım aracı ile otelin dışında da doğalgaz, Vaillant ürünleri ve satış sonrası hizmetleri hakkında halka bilgilendirme yapıldı. Toplantı, Vaillant yetkilileri ve tüm katılımcıların birlikte katıldığı yemekle sona erdi.  (Haber Merkezi)