Yıllardır bölge halkının adeta çile çektiği yol güzergahı nihayet yapıldı. 

 

Gökçeler Belediyesi ile Kandilli Belediyesi arasında kalan 2.5 kilometrelik bağlantı yoluna bin 550 ton sıcak asfalt döküldü.

 

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, beraberinde Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever ve parti yöneticileriyle birlikte Gökçeler Beldesinde sıcak asfalt döküm çalışmalarını yerinde inceledi.

 

YOL OLMAZSA MEDENİYET OLMAZ

Gökçeler Beldesi Belediye Başkanı Bekir Çolak, bu yılı Gökçeler için atılım yılı ilan ettiklerini belirterek; “Yol olmazsa medeniyet olmaz. Medeniyetsiz de bir iş görülmez düşüncesi ile beldemizin TTK Armutçuk Müessesine bağlantı yolu olarak kullandığımız bir yol. Bizim olmazsa olmazlarımızdandı. Daha önceden İl Özel İdare ile ortaklaşa soğuk asfalt yapmıştık ama maalesef ormanlık alan içerisinde olması nedeniyle bu asfalt burada yararlı olmadı. Bir defa yapalım bu işi tam yapalım düşüncesiyle yaklaşık 2,5 kilometrelik yola 1550 ton sıcak asfalt döktük” dedi.

 

“İMKANLARIMIZI ZORLADIK”

Gökçeler’de hizmetlerin sürdüğünü anlatan Çolak; “Önce düğün salonumuzun açılışını yaptık, mezarlıklar yürüyüş yolları ve mezarlıklar çalışması yaptık, açık hava mahallesindeki caminin önünü kilit parke ile döşedik, 530 ton hazır beton kullanarak betonlamamız gereken yolları betonladık, 3 gündür bin 500 tonun üzerinde sıcak asfalt döküyoruz.  Bu çalışmalarımız ileriye dönük hava şartları elverdiği ölçüde devam edecek.  İmkanlarımızı fazla zorladık.  Bu milletimize yaptığımız hizmetler az bile. Eski Meclis Başkanımız Köksal Toptan beye, Ercan Candan ve Özcan Ulupınar beye çok teşekkür ediyorum. Onlar bize destek olmasalardı, bizim bu işleri yapma imkanımız olmazdı, kendilerine basın aracılığıyla çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

ÇAKIR’DAN ÇOLAK’A TEŞEKKÜR

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, daha sonra Gökçeler Belediyesini ziyaret ederek başkan Bekir Çolak’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Çakır, “Bugün gökçelerdeki çalışmaları yerinde görelim, belediye başkanımızdan bilgiler alalım paylaşalım istedik.  Belde bütçesine bakıldığı zaman ilçe bütçelerine yakın düzeyde hizmetler götürüyor.  Su, yol, asfalt yapımında, düğün salonu parklarla ilgili belediye başkanımız çalışıyor, bütün AK Partili belediyelerimiz çalışıyor. Ormanlı Belediye Başkanımızda yanımızda. Biz, milletvekillerimizle beraber belediye başkanlarımızın yanındayız, ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.