Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, 2014’de herkes için daha fazla huzur, barış ve refah diledi. Demir, “Dileğimiz; birbirimizi anlamaya daha çok çalışacağımız, huzur, sevgi ve refahın arttığı, şehrimiz ve ülkemizin 2023 hedeflerine büyük adımlarla yaklaştığımız bir sene olsun” ifadesini kullandı.​

 

Demir, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Acı tatlı günleriyle bir yılı daha geride bırakıyoruz. Elbette 2013 yılı içerisinde ülke ve bölgemizde çok üzüntülü günler de yaşadık ama Zonguldak olarak üretim iştahımızı, güzel günlere inancımızı hiç kaybetmedik.

Bizim dileğimiz ve yeni yıldan beklentimiz; nefret ve düşmanlık yerini, her yerde her gönülde barış ve kardeşliğe bıraksın. Dünyada ekonomi, hukuk, teknoloji, insan hakları başta olmak üzere uygarlığın her alanında büyük bir yarış var. Bize yakışan da bu yarışta zirveye oynamaktır. İnsanı yücelten ne kadar güzel değer varsa onları sahiplenmektir.

Bizim mayamız sevgiyle, kardeşlikle yoğrulmuştur. Bu duygular bize huzuru, huzur bol ticareti, ticaret de zenginliği getirecektir. Doğrusu iş dünyası olarak bizim hedeflerimiz çok çok büyük. Zonguldak ve bölgemizde daha fazla iş ve aş bulabilmek için, Türkiye’nin en büyük ekonomileri arasına girmek için, insanlarımızın daha zengin olabilmesi için yorulmadan çalışmaya söz verdik. 

Daha güzel günler yaşamak yolunda, 2014 umarız iz bırakan, kendini güzellikleriyle hatırlatan bir sene olur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu adına, bütün halkımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.”