Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği, AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan'a bölgeye kazandırdığı hizmetlerden dolayı Ankara'da ziyaret ederek teşekkür etti, yeni dönemde de aday gösterilmesini istedi.

 

Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamında ziyaret etti, muhtarların sorunlarının çözümüne sağladığı destekten ötürü teşekkür ederek tam destek verdi.

 

"HEM DESTEK HEM HİZMET İÇİN BURADAYIZ"

Dernek Başkanı Kılıç derneğin yeni dönemine ilişkin yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalara ilişkin Milletvekili Candan'a bilgiler verdi. Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından açıklamada bulunan Kılıç, Candan'ın milletvekilliği döneminde bölgeye önemli hizmetler sağlayarak halkın güvenini ve sevgisini kazandığını kaydetti.

 

ELEKTRİK SORUNLARI ENERJİ BAKANINA İLETİLECEK

Kendisi ile yeni dönemde de çalışmayı sürdürmek istediklerini deklare eden Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Kongremizi gerçekleştirerek yeni yönetimimizi belirledik. Dernek Yönetimi olarak Milletvekilimiz Prof.Dr.Ercan Candan'ı Ankara'da ziyaret edelim istedik. Hem ziyaret edelim hem destek verelim hem de bölgemizde yaşanan elektrik sorunlarının çözümü için hazırladığımız dosyayı Enerji Bakanımıza sunalım istedik. Milletvekilimiz bize Enerji Bakanından randevu almıştı, onunla görüşecektik. Meclisin yoğunluğundan Enerji Bakanımız ile görüşemedik.

 

CANDAN'A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Ereğlimizin menfaatleri doğrultusunda ilçemize ne yapabilirizin mücadesini veriyoruz.  Milletvekilimiz Ercan Candan bizleri kabul etti, kendisine bize sağladığı muhtarlarımıza verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz ve kendisine tam destek veriyoruz"

 

"ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ"

 TBMM Genel Kurulu'nda İç Güvenlik Paketi görüşmeleri nedeniyle yorucu bir sürecin ardından istirahata çekilmeyerek Ereğli'den konuklarını ağırlayan Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan da dernek yönetiminin desteğine ve ziyaretine teşekkür ederek, "Muhtarlarımızın bir çok problemleri var bunları biliyoruz, çözmek için de elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle enerji konusunda geçen de Enerji Bakanımız ile görüştük. Cuma günü burada olacaklardı, hazırlanan dosyayı verecektik. Meclis sabaha kadar çalıştı, bugün meclis ara verme karar aldı. Dosyayı kendilerine bizzat takdim edeceğim, meseleleri biran önce çözmek için gayreti de sürdüreceğim. Kdz.Ereğli'de Muhtarlar Derneği'nin çalışmaları ortada. Dertleri sorunları istişare halinde kökten çözecek şekilde girişimlerde bulunacağız. İnşallah önümüzdeki günlerde birlik ve beraberliğimiz devam edecektir" dedi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)