MUĞLA (AA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde lise öğrencileri, A Milli Futbol Takımı'na 2026 FIFA Dünya Kupası maçları için deniz dibinde pankart açarak destek verdi.

Takıma moral vermek için bir araya gelen Ömer Özyer Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 5 öğrenci, dalgıçlar eşliğinde Dalyan Koyu'nda yaklaşık 5 metre derinliğe daldı.

Bursa Osmangazi'de Mini Voleybol Şenliği coşkusu
Bursa Osmangazi'de Mini Voleybol Şenliği coşkusu
İçeriği Görüntüle

Öğrenciler, su altında 'Milli takıma başarılar dileriz, Dünya Kupası maçlarında yanınızdayız' yazılı pankart açtı.

İlk maçında Avustralya'ya 2-0 mağlup olan A Milli Futbol Takımı'na moral vermek amacıyla dalış etkinliği düzenlediklerini belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Ufuk Ünlüsoy, 'Öğrencilerimizle birlikte her zaman Milli Takımımızın yanındayız, onlara inancımız tam.' dedi.

Kaynak: AA